Moderní dům za nízké náklady

Pokud si chcete pořídit levně a rychle vlastní střechu nad hlavou, pak si stačí vybrat a zakoupit pozemek a do čtyř týdnů můžete bydlet ve svém. Takzvané kontejnerové domy mají velkou budoucnost. Hlavním bonusem je především rychlá výstavba a velice přijatelná transparentní cena. Domy jsou konstruovány v mnoha variantách. Mohou být určené pro jednotlivce i pro celé rodiny.

interiér domu

§ V ceně každého domu je zahrnuto veškeré komfortní sociální zařízení.
§ Patří sem toaleta, sprchový box, umyvadlo i skřínky a všechny nezbytné doplňky.
§ Nechybí pochopitelně ani kompletní osvětlení celého interiéru pomocí LED světel.

Ačkoliv tyto nemovitosti patří z hlediska finanční stránky mezi levné domy, disponují i chytrým ovládáním topení, boileru, lednice a všech potřebných multifunkčních vypínačů. Nabízí se také možnost instalace dalších ovládacích prvků.
· Podlahová krytina je řešena materiálem PVC s nášlapnou vrstvou, která se využívá v komerčních prostorách.

Kontejnerový dům je hned po instalaci obyvatelný

Dům je možné prakticky hned po instalaci začít užívat. Je totiž dodáván i s vnitřními rozvody vody, odpadů i elektřiny. Moderní kontejnerový dům je vybaven spolehlivými bezpečnostními dveřmi, takže se o bezpečnost svých blízkých nemusíte obávat.
o Koupelna může být řešena buď sprchovým koutem nebo vanou se zástěnou.
o V obou případech pochopitelně nechybí umyvadlo, WC, zrcadlo, topný žebřík a doplňky.
Koupelna je proti zadržování vlhkosti chráněna sádrokartonovými deskami.

obývací pokoj

Díky vnitřnímu zateplení vatou o síle 5 cm, bude bydlení komfortní i v náročném zimním období. Pokud si chcete tento komfort ještě o něco zvýšit, pak je možná instalace krbových kamen. Dům disponuje chytrým ovládáním topení a bojleru, lednice, multifunkčními vypínači a dalšími moderními vymoženostmi. Proti otěru chrání interiér odolná bílá barva.

Stejně rychle a za minimální náklady lze pořídit také rekreační objekt. Tuto možnost mohou využít nejen soukromé osoby, ale také majitelé a provozovatelé rekreačních oblastí.

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru